Lyckopodden

LYSSNA PÅ SAMTAL MED EXPERTER OCH INSPIRERAS TILL ATT SKAPA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR DITT VÄLMÅENDE.

Gör som en miljon andra

Lyckopodden är en av Sveriges mest lyssnade intervjupoddar med över 300 avsnitt och 1 miljon lyssningar! I podden intervjuar vi experter, professorer och kända personers berättelser om hur du uppnår mer välmående i livet. Välj bland kunskapsrika avsnitt med bland annat Kay Pollak, Cecilia Duberg, David JP Phillips och många fler. Varje avsnitt innehåller tips och tricks, kunskap och erfarenheter, insikter och förmågor, och vad senaste forskningen säger om vårt mänskliga välmående i livet.

Häng med på resan mot ett lyckligare liv!

Podcasten för dig som vill unna dig själv ett lyckligt liv! Med hjälp av små, enkla tips och tricks i vardagen är syftet att guida dig till att uppnå mer lycka och välmående i livet. Tack för att du lyssnar och vill hjälpa till att göra Sverige till en lite lyckligare plats.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

299. Leif Denti – Släpp loss ditt inre geni: 3 steg för att öka din kreativitet
byAgnes Sjöström

Dr. Leif Denti, filosofie doktor i psykologi, forskar om ledarskap, kreativitet och innovation vid Psykologiska institutionen, Göteborgs universitet. Idag gästar han Lyckopodden för att inspirera dig att leva mer utifrån din kreativitet och inspiration för att uppnå ett mer välmående liv. Med den senaste forskningen i ryggen guidar Leif dig igenom tre viktiga steg som behövs för att förstå vad kreativitet är, hur vi kan locka fram vår egen kreativitet och också använda den på ett bra sätt. Utöver det ger Leif även konkreta verktyg för att du ska öka din problemlösningsförmåga, hur kreativitet och innovation hänger ihop, skillnaden på röda fel och gröna fel, och varför bland det mest hälsosamma du kan göra för dig själv är att göra absolut ingenting! 

Tack för att just du lyssnar! Prenumerera gärna på Lyckopodden, följ oss på sociala medier, och ge oss gärna fem stjärnor på iTunes om du tycker det här var lika bra som jag.

Julklappstips doftljus hos www.ambrox.se, ange koden AMBROX20 för 20% rabatt. 

www.pureness.se: 20% hos Pureness på ett helt köp med koden LYCKOPODDEN20

Läs mer och boka din Lyckoresa här: https://www.peppeekmark.com/lyckoresan-toscana-12-16-april-2024

♫ Lyssna på Lyckopodden:

♥ Instagram: https://instagram.com/lyckopodden

♥ Hemsida: https://lyckopodden.se

♥ Facebook: http://bit.ly/fblyckopodden

♥ Youtube: http://bitly.com/LpYoutube


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kay Pollak

KAY POLLAK

Cecilia Duberg

CECILIA DUBERG

Alexander Bard

ALEXANDER BARD

Elaine Eksvärd

ELAINE EKSVÄRD

Anders Hansen

ANDERS HANSEN

Det är jag som är Agnes!

I en värld präglad av status, makt och pengar kan det ibland vara utmanande att finna välmående och lycka. Normer och samhällsstrukturer formar in oss i samma mönster och om vi inte själva är medvetna och reflekterar över vad vi faktiskt vill, så är det lätt att vi dras med av omgivningen.

Det var inte förrän jag började läsa en kurs i psykologi som 25 åring som jag började förstå vad som faktiskt är viktigt på riktigt. Med en tidigare bakgrund som extrem prestationsprinsessa brinner jag idag för att skapa det liv jag faktiskt vill leva. Jag har en bakgrund inom hästnäringen och har en masterexamen inom psykologi. Med Lyckopodden vill jag hjälpa till att inspirera, sprida kunskap och öka medvetenheten om hur du som individ kan göra för att påverka ditt egna välmående.

Jag brinner för att göra världen till en lite lyckligare plats!

Lyckoföreläsningar

Boka in en föreläsning till ditt företag, organisation eller skola

Lyckoverkstan

Utforska verktygen och det ARBETE vi gör för välmående

Lyckobloggen

Läs och inspireras på djupet

Ord från våra lyssnare

Vem tycker du jag ska intervjua?

Tipsa Lyckopodden