Lyckopodden

LYSSNA PÅ SAMTAL MED EXPERTER OCH INSPIRERAS TILL ATT SKAPA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR DITT VÄLMÅENDE.

Gör som en miljon andra

Lyckopodden är en av Sveriges mest lyssnade intervjupoddar med över 300 avsnitt och 1 miljon lyssningar! I podden intervjuar vi experter, professorer och kända personers berättelser om hur du uppnår mer välmående i livet. Välj bland kunskapsrika avsnitt med bland annat Kay Pollak, Cecilia Duberg, David JP Phillips och många fler. Varje avsnitt innehåller tips och tricks, kunskap och erfarenheter, insikter och förmågor, och vad senaste forskningen säger om vårt mänskliga välmående i livet.

Häng med på resan mot ett lyckligare liv!

Podcasten för dig som vill unna dig själv ett lyckligt liv! Med hjälp av små, enkla tips och tricks i vardagen är syftet att guida dig till att uppnå mer lycka och välmående i livet. Tack för att du lyssnar och vill hjälpa till att göra Sverige till en lite lyckligare plats.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

318. Babben Larsson – Humorn och självförtroendet: en resa genom skämt och självkänsla
byAgnes Sjöström

Stjärn-komikern Babben Larsson gästar idag Lyckopodden för att berätta mer om hur det var att växa upp med två osunda föräldrar. Babben är en av Sveriges mest erfarna och rutinerade komiker som bland annat haft hundratals egna humorshower och idag leder succéprogrammet Bäst i Test. I dagens avsnitt pratar vi om varför skämt ofta bottnar i djupare sår, om varför Babbens självförtroende är betydligt bättre än hennes självkänsla, och hur det påverkat Babben att växa upp med två mindre sunda föräldrar. Du kommer att lära dig vad skillnaden på självförtroende och självkänsla är, varför emotionell kompetens är bland det viktigaste du kan ha som förälder, och om hur det var för Babben att bli mamma själv. Det var så fint att få lära känna en ny sida av Babben än den du är van vid att se, och att få prata om de mer allvarsamma ämnena tillsammans, men givetvis blir det också en hel del skratt i studion. Varsågoda!

REKLAM – Koden lyckopodden ger dig 20% rabatt hos Cellexir på engångsköp eller första månadens prenumeration. Gäller både Cellexir One och Cellexir Endurance. Rabattkoden gäller hela maj ut. 

Läs mer & boka mig som föreläsare, livepoddare eller moderater till dina events här: https://lyckoverkstan.se/lyckoforelasningar/

Tack för att just du lyssnar! Prenumerera gärna på Lyckopodden, följ oss på sociala medier, och ge oss gärna fem stjärnor på iTunes om du tycker det här var lika bra som jag.

♫ Lyssna på Lyckopodden:

♥ Instagram: https://instagram.com/lyckopodden

♥ Hemsida: https://lyckopodden.se

♥ Facebook: http://bit.ly/fblyckopodden

♥ Youtube: http://bitly.com/LpYoutube


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kay Pollak

KAY POLLAK

Cecilia Duberg

CECILIA DUBERG

Alexander Bard

ALEXANDER BARD

Elaine Eksvärd

ELAINE EKSVÄRD

Anders Hansen

ANDERS HANSEN

Det är jag som är Agnes!

I en värld präglad av status, makt och pengar kan det ibland vara utmanande att finna välmående och lycka. Normer och samhällsstrukturer formar in oss i samma mönster och om vi inte själva är medvetna och reflekterar över vad vi faktiskt vill, så är det lätt att vi dras med av omgivningen.

Det var inte förrän jag började läsa en kurs i psykologi som 25 åring som jag började förstå vad som faktiskt är viktigt på riktigt. Med en tidigare bakgrund som extrem prestationsprinsessa brinner jag idag för att skapa det liv jag faktiskt vill leva. Jag har en bakgrund inom hästnäringen och har en masterexamen inom psykologi. Med Lyckopodden vill jag hjälpa till att inspirera, sprida kunskap och öka medvetenheten om hur du som individ kan göra för att påverka ditt egna välmående.

Jag brinner för att göra världen till en lite lyckligare plats!

Lyckoföreläsningar

Boka in en föreläsning till ditt företag, organisation eller skola

Lyckoverkstan

Utforska verktygen och det ARBETE vi gör för välmående

Lyckobloggen

Läs och inspireras på djupet

Ord från våra lyssnare

Vem tycker du jag ska intervjua?

Tipsa Lyckopodden