Det är jag som är Agnes

Hej, goddag, hallå!

Vad kul att du har hittat hit! Det är jag som är Agnes, och jag är här för att sprida mer lycka och välmående till dig och Sveriges befolkning. Det gör jag dels genom att driva en av Sveriges största podcast, anordna lyckoäventyr, och föreläsa för skolor och organisationer om lycka och välmående. Välkommen!

Lite fun facts om mig

Jordsnurr: 31

Trivs bäst: Bland fjällen på vintern & i storstan på sommaren.

Det roligaste som finns är: Att åka snowboard, dansa bachata, resa till nya platser, spela in podcasts med spännande gäster, och umgås med min flock.

Mina smultronställen är: Riksgränsen, Baleal & gamla stugan i Bettnessand, Umeå

Vilket djur är jag mest lik: Dom säger fjällräv

Lycka är: Att få känna sig 100% accepterad av sin flock och att bli hållen i sina utmanande känslor.

Gulity pleasure: Att använda för mycket nässpray”

Med en bakgrund som före detta elitryttare i hoppning trodde Agnes länge att vägen till lycka var genom prestation, pengar och extern bekräftelse.

Under många år pressade Agnes sig själv så hårt att hon redan vid 25 års ålder inte tog sig upp från hallgolvet en dag när hon skulle åka till stallet. Utbrändheten var ett faktum. Med avstamp från hennes bakgrund som olyckligt utbränd vet nu Agnes både genom egen erfarenhet och via mängder av vetenskapliga studier vad som krävs för att uppnå ett lyckligt liv.

Idag jobbar Agnes för att skapa ett lite lyckligare Sverige!

Efter att ha intervjuat över 200 kända personer, experter och professorer inom lycka och välmående är hennes livsmission nu att sprida den lyckokunskapen som hon besitter efter över 10 år i branschen till Sveriges befolkning. Hon tror på att via podden, föreläsningar och liknande uppdrag guida människor att skapa rätt förutsättningar för sig själva att skapa det drömliv som de faktiskt vill leva. Så att vi tillsammans kan skapa en lyckligare tillvaro.

Agnes Sjöström är beteendevetare, har en masterutbildning i ledarskaps- och organisationspsykologi, och driver sedan tre år tillbaka Sveriges största podcast inom psykologi – Lyckopodden. 

Just nu är Agnes aktuell med tre nya föreläsningar inom lycka och välmående

Idag är Agnes är en uppskattad poddare och föreläsare med flertalet stora uppdrag från organisationer och företag såsom exempelvis Thorén Business School, It-bolaget Tell Sverige AB, Umeå Universitet och många fler.

Just nu är Agnes aktuell med tre nya föreläsningar inom lycka och välmående. Hon är också aktuell för uppdrag som moderator och samtalsledare.

Skicka ett kärleksbrev till mig!

Tack för att du vill hjälpa till att göra Sverige till en lite lyckligare plats!