Det är jag som är Agnes!

Agnes Sjöström

Poddare & föreläsare inom positiv psykologi

Vad kul att du har hittat hit! Det är jag som är Agnes och jag är här för att sprida mer lycka, välmående och positiv psykologi till dig och Sveriges befolkning. Det gör jag dels genom att driva en av Sveriges största poddar – Lyckopodden – och föreläsa för företag, organisationer och skolor.

Jag är beteendevetare med en masterutbildning i ledarskaps- och organisationspsykologi och kommer från en bakgrund som elitryttare inom hästnäringen.

Efter att ha intervjuat över 250 kända personer, experter och professorer inom lycka och välmående och med över 10 års erfarenhet i branschen, är Agnes livsmission att sprida den lyckokunskap hon besitter till Sveriges befolkning. Hon tror att vi genom poddintervjuer, föreläsningar och liknande uppdrag får mod tillsammans att bygga trygghet och gemenskap och skapa rätt förutsättningar för oss själva att skapa det liv vi vill leva. Vi behöver alla varandra för att lyckas bli lyckligare och bygga en positiv tillvaro i våra liv.Idag jobbar Agnes för att skapa ett lite lyckligare Sverige!

Med en bakgrund som före detta elitryttare i hoppning trodde Agnes länge att vägen till lycka var genom prestation, pengar och extern bekräftelse. Under många år pressade Agnes sig själv så hårt att hon redan vid 25 års ålder inte tog sig upp från hallgolvet en dag när hon skulle åka till stallet. Utbrändheten var ett faktum. Med avstamp från sin bakgrund som olycklig och utbränd vet nu Agnes både genom egen erfarenhet och via mängder av vetenskapliga studier vad som krävs för att uppnå ett lyckligt liv.

Idag är Agnes en uppskattad poddare och föreläsare med flertalet stora uppdrag från organisationer och företag, såsom Thorén Business School, IT-bolaget Tell Sverige AB, Umeå Universitet och många fler. Hon är också aktuell för uppdrag som moderator och samtalsledare.

Just nu är Agnes aktuell med tre nya föreläsningar inom lycka och välmående. Mer info om dem hittar du här.

Poddar jag gästat

Om du vill lära känna mig på ett djupare plan så delar jag med mig av mina tankar och reflektioner om lycka och  välmående i andra poddar som jag har gästat. Klicka på avsnitten om du är nyfiken och vill höra mer. Efter att du lyssnat får du gärna höra av dig och berätta hur avsnitten landar hos dig.

Prestationspodden

Vad är lycka?

RAKT IN I VÄGGEN

Tappa inte bort dig själv bland samhällets normer.

VUXENSNACK MED SMAIL

Så blir du lyckligare.

HEJa FRAMTIDEN

Hur kan vi bli lyckligare.

TOMAS & DENNIS PODCAST

Välmående är något annat.

Skriv till mig