Du visar för närvarande Jobba mindre – Tjäna mer

Jobba mindre – Tjäna mer

En av dom saker som varit mest revolutionerande för mig i mitt liv som egenföretagande har varit att jag jobbar betydligt mindre på dagarna, samtidigt som jag tjänar betydligt mer pengar.

Myten om att framgångsrikt entreprenörskap grundas i olidligt tidiga mornar, extremt hårt arbete, och orimliga arbetstider behöver inte stämma.

Ända sedan dag ett som VD i mitt eget bolag bestämde jag mig för att min lycka och mitt välmående alltid ska gå först.

Det betyder att jag ofta inte börjar arbeta före 10.00 på förmiddagen, jag sluta arbeta när jag känner mig trött, och jag åker på semestrar till fjällen när och hur länge jag vill utan att behöva fråga någon om lov.

Eftersom jag arbetar betydligt mindre än tidigare har jag också betydligt mer fritid att spendera på saker som gör mig lycklig och får mig att må bra, vilket gör att jag känner mig mer motiverad, inspirerad och kreativ när jag väl jobbar, och arbetet blir både mer kvalitativt och effektivt utfört.

Hur bra?!

Nu när jag förstått att den här ekvation faktiskt går ihop kan jag bara inte hålla mig från att sprida den vidare.

Därför föreläser jag nu för organisationer och skolor om lycka och välmående, bland annat om hur du skapar lyckliga och välmående medarbetare och elever 2023.

Vad skulle du göra mer av om du arbetade mindre?

Lämna ett svar